Zo'n Goed Plan Zonnepanelen

Zo'n Goed Plan heeft speciaal voor u een selectie gemaakt van producten met een optimale prijskwaliteitsverhouding. Om u te voorzien van alle benodigde informatie rondom deze producten en de werking daarvan, hebben wij met zorg de informatie op deze website samengesteld. 
 
 
 
Op de volgende pagina's vindt u alles over de functie en het effect van zonnepanelen. Wij laten u uitgebreid kennismaken met apparatuur waarmee u de opgewekte energie kunt omzetten naar bruikbare elektriciteit en we informeren u tevens over de mogelijkheden om de productie van uw "zonne-energie- centrale" in de huiskamer te monitoren. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen, mailen of een persoonlijke afspraak maken.
 
 
Zonnepanelen
Zonnepanelen worden ook wel zonnecellen of PV-cellen (photovoltaic cells) genoemd. Het zijn de blauwachtige of zwarte panelen waarmee energie uit zonlicht wordt omgezet in elektrische energie. U komt ze dagelijks in allerlei schaalgroottes en toepassingen tegen, bijvoorbeeld bij parkeermeters en matrixborden langs de weg.
 
Lees meer >>>
 
Onze producten
Op deze pagina's vindt u een overzicht van de producten die Zo'n Goed Plan voor u heeft geselecteerd. Deze producten kunt u stuk voor stuk inzetten voor de productie en monitoring van de door u zelf opgewekte electriciteit.
 
Lees meer >>>
 
 
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES