Projecten Bedrijven & Instellingen

Ebenhaëzer en Rehoboth School in Genemuiden
De Ebehaëzer en Rehoboth school in Genemuiden hebben elk inmiddels 40 panelen geplaatst met een vermogen van 10.200Wpiek. Er is besloten op beide scholen elk nog zo'n 24 panelen met een vermogen van 6.360Wpiek bij te plaatsen. Tevens zal dan een grote monitor in de hal geplaatst worden zodat een ieder op diverse manieren geïnformeerd wordt over de opbrengst van de zonnepanelen.
 
Snijder Filtertechniek Hasselt
Recent heeft Snijder Filtertechniek een nieuw bedrijfspand in gebruik gebruik genomen. Direct bij de aanvang van de bouw was duidelijk dat er zonnepanelen geplaatst zouden gaan worden. In totaal zijn er 112 panelen geplaatst met een gezamenlijk vermogen van 28.000Wpiek.
 
 
 
 
Zeilvereniging Elburg
Nadat AvK’s technische team de voor montage van de panelen benodigde extra gordingen onder de dakplaten had aangebracht konden de monteurs van Zo'n Goed Plan op 6 mei beginnen met het installeren van AvK’s nieuwe zonnestroomsysteem. In de middag van 7 mei was de klus geklaard en is het systeem in bedrijf gesteld. Voor geïnteresseerden: de bruto capaciteit van het systeem is 7000 Wpiek en het systeem zou per jaar zo’n 5000 kWh moeten opbrengen. Wanneer meer stroom wordt geproduceerd dan verbruikt draait de hoofdstroommeter achteruit, een fantastisch gezicht!
 
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES