Projecten particulier

Op deze pagina vindt u een aantal projecten uitgevoerd door Zo'n Goed Plan die illustratief zijn voor de projecten die wij uitvoeren voor onze klanten. Naast een korte omschrijving zijn van een aantal van de projecten foto's te bekijken. De situatie wordt weergeven voor de plaatsing van de panelen, tijdens het plaatsen en het uiteindelijk resultaat na plaatsing van de panelen. Op deze manier krijgt u een indruk van hoe het er bij u thuis straks uit gaat zien.
 
Golfplaten dak 
Ook op een dak voorzien van golfplaten is het mogelijk zonnepanelen te plaatsen. Hiervoor wordt een speciaal frame geconstrueerd.  In een van de projecten zijn op deze manier een 22-tal panelen op de schuur geplaatst met een gezamenlijk vermogen van  5280Wpiek.
 
Eengezinswoning 
Momenteel worden de meeste installaties door Zo'n Goed Plan op dit type woning gedaan, Dit kan zowel een vrijstaand, twee onder één kap als een huis in een rij zijn. Op deze woning zijn in totaal 16 panelen geplaatst met een gezamenlijk vermogen van 4000Wpiek. 
 
 
 
Woonboot 
Toch iets aparts.  Ook op een woonboot is het mogelijk zonnepanelen te installeren. Aangezien het gewicht van de panelen niet groot is kon er maximaal geplaatst worden zonder de stabiliteit en het drijfvermogen van de woonboot  aan te tasten. Op  het dak van deze woonboot zijn 16 panelen met een totaal vermogen van 3840 Wpiek geplaatst.
 
 
Panelen op de grond
Ook op de grond is plaatsing mogelijk van zonnepanelen. Door de opdrachtgever is zelf de fundering aangebracht en zijn de nodige vergunningen verkregen. In totaal zijn 34 panelen geplaatst met een totaal vermogen van 8160Wpiek.
 
 
 
 
 
Panelen op een plat dak
Ook op een plat dak is het mogelijk panelen te plaatsen. Hiervoor worden speciale steunen met ballast tegels gebruikt. Voordeel is dat de hellingshoek en de oriëntatie van de panelen optimaal afgesteld kan worden. Dit is wel een bijzondere situatie, aangezien een vergunning noodzakelijk was. De foto die u hier ziet is genomen toen de panelen reeds geplaatst waren. Vanaf de straatzijde zijn de panelen niet zichtbaar! 
 
Panelen zowel op de schuur als op de woning
Hierbij een voorbeeld van een project waarbij zowel op het woonhuis alsook op de nabijgelegen schuur panelen geplaatst zijn. In deze situatie is er voor gekozen 2 omvormers in te zetten. Het totale vermogen wat hier geïnstalleerd is bedraagt 6240Wpiek. Tevens is er gekozen voor het kunnen monitoren van de opbrangst van de panelen via een draadloze verbinding.
 
Kleinschalig project
Ook kleine projecten zijn natuurlijk rendabel voor onze klanten. Hier ziet u een voorbeeld hoe een 3-tal panelen op een plat stukje dak zijn aangebracht. Het totale vermogen bedraagt toch nog een 780Wpiek.
 
Zonnepanelen in combinatie met zonneboiler
Niet alleen elektriciteit opwekken, maar ook warm water. Zo'n Goed Plan installeert niet alleen zonnepanelen maar ook zonnecollectoren. Bij deze relatie zijn een 16-tal zonnepanelen geplaatst met een gezamelijk vermogen van 4000Wpiek en een tweetal zonnecollectoren.
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES