Over Zo'n Goed Plan

ZO’N GOED PLAN

Zo’n Goed Plan is specialist in de levering en installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Dankzij onze professionele en klantvriendelijke werkwijze zijn wij een gedegen partner voor particulieren, ondernemers, overheid en instellingen. Als onderdeel van de R&S Groep uit Genemuiden staan wij synoniem voor "Ontzorgen, Duurzaamheid en Energiebesparing". 
 
Juist doordat wij een onderdeel uitmaken van de R&S groep kunnen wij een service- en installatieniveau aanbieden die slechts weinigen kunnen evenaren. Daarnaast werken wij samen met partners die precies dezelfde werkwijze hanteren als wij. Deze partners worden blijvend op de hoogte gehouden van nieuwe informatie en vakkennis. Zo weet u zeker dat kiezen voor Zo’n Goed Plan ook daadwerkelijk een goed plan ís en blíjft! 
 
Interesse? Bel of mail ons vrijblijvend en wij nemen contact met u op.
 
 
PARTICULIEREN
Voor particulieren verzorgen wij het gehele traject voor zonnepanelen en zonneboilers. Na een werkopname ontvangt u binnen 2 werkdagen onder andere een gespecificeerde offerte. In overleg worden de zonnepanelen op het dak gemonteerd, aangesloten op de omvormer en wordt de bekabeling naar de meterkast gemonteerd en afgewerkt. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs.
 

BEDRIJVEN 

Voor zakelijke klanten verzorgen wij de aanschaf van zonnepanelen op dezelfde manier als bij particulieren. Daarnaast kunnen wij met behulp van ons software programma exact uitrekenen welke voordelen een investering in duurzame producten heeft. Ondernemers die investeren in duurzame producten zoals zonnepanelen hebben recht op Energie Investerings Aftrek (41,5%), Kleinschaligheids Investerings Aftrek (28%) en Milieu Investerings Aftrek (36%). Een combinatie van deze is zelfs mogelijk en maakt de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijk. Het rendement van uw vermogen bij een bank is op dit moment zo’n 3%. Het rendement op zonnepanelen voor de komende 25 jaar is op dit moment zo’n 18%.
 
 
        

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES