Onze Producten

Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht van de producten die Zo'n Goed Plan voor u als consument heeft geselecteerd. Al deze producten zijn gerelateerd aan het opwekken van elektriciteit met behulp van zonlicht.
 
ZONNEPANELEN
 
Al onze zonnepanelen zijn voorzien van de benodigde internationaal erkende certificaten en testrapporten. Tevens kennen zij een zogenaamde efficiëntie garantie.  Zo'n Goed Plan heeft gekozen voor kwalitatief hoogwaardige producten met een minimale levensduur van 25 jaar. Elk paneel wordt geregistreerd voordat deze bij u geplaatst wordt. Mede hierdoor is een paneel  over een aantal jaren nog eenvoudig te traceren. Bovendient ontvangt u, net als ons, bij ieder type paneel een officieel testrapport en certificaat.
 
Momenteel leveren wij de volgende merken zonnepanelen:
 
 
ZNShine                         lees meer >>>
     
Ningbo   lees meer >>>
     
Astronergy   lees meer >>>

 

 

 

 

Voor alle panelen die wij hebben geleverd zie ons archief.
 
 
 
 
STAFIER INDAK ZONNEPANELEN
 
Bij de module van Stafier worden de dakpanlijnen niet onderbroken. Bovendien wordt het zichtdeel op kleur gebracht.
Voor de folder klik hier.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OMVORMERS
 
Omvormers vormen het hart van uw systeem. Zij zetten het opgevangen zonlicht om in bruikbare elektriciteit en verzorgen daarmee een betrouwbare energietoevoer.
Zo’n Goed Plan heeft met zorg omvormers gekozen met een zeer hoog rendement, welke voldoen aan vele internationale standaarden. Deze omvormers beschikken over een speciale toestemmingsverklaring voor aansluiting op het lichtnet zodat energie kan worden teruggeleverd aan het net. De volgende types omvormers worden door ons geleverd:
 
 
Samil Power                                    lees meer >>>
     
Mastervolt   lees meer >>>
     
SMA   lees meer >>>

 

 

 

 
 
 
 
 
WINDTURBINES
 
Anakata A007
De A007 Micro windturbine is kleinste turbine van Anakata en is speciaal ontworpen voor lage windsnelheden.
Dit maakt de turbine ook uitermate geschikt voor stedelijke daken. Zijn unieke 'micro-downstream' windtracker maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderingen van de windrichting en op windvlagen, die bijdragen ​​om het vermogen te verhogen en meer vermogen dan welke andere turbine van zijn grootte te produceren. Het ontwerp van de A007 helpt om de kosten per kilowattuur te verminderen met 20% in vergelijking met de huidige klasse toonaangevende turbines. Hierdoor is een snelle “Return On Investment” voor de eindgebruiker te realiseren. Bel voor een vrijblijvende offerte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anakata A018
De Anakata A018 turbine is ontwikkeld door Formule 1 Aerodynamica. Hoewel krachtiger dan de A007, de A018 is met 2.38m doorsnede altijd nog klein genoeg om te worden gebruikt in de stad op geschikte daken. Bel voor een vrijblijvende offerte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ADDITIONELE PRODUCTEN
 
Er zijn diverse mogelijkheden om via een verbinding de gegevens van uw omvormer te raadplegen. U kunt deze gegevens raadplegen op uw eigen PC , maar u kunt er ook voor kiezen een speciaal apparaat in de kamer te plaatsen. Zo heeft u 24/7 inzicht in de opbrengstdata van uw zonnestroomsysteem. Onderstaand laten wij u alvast  een aantal mogelijkheden zien. Voor meer commerciële toepassingen zijn er ook grote display's verkrijgbaar, in dat geval bevelen wij u graag de displays van Solar-Fox aan.
 
 
 
Solar Log                         lees meer >>>
     
Solar Care   lees meer >>>
     
SMA Sunny Beam   lees meer >>>
     
SMA Sunny View   lees meer >>>
     
Solar Fox Display      lees meer >>>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES