Het Midden en Klein Bedrijf

 
Natuurlijk bent u altijd aan het "bouwen" aan uw bedrijf. Het verhogen van uw omzet, het zoeken naar nieuwe producten en markten en het vergroten van uw omzet hebben altijd uw aandacht. Waar u mogelijk niet altijd direct bij stilstaat is de energierekening. Zo’n Goed Plan kan u op diverse manieren helpen de kosten van die rekening in de hand te houden en waar mogelijk terug te dringen.
 
 
Er zijn volop mogelijkheden, waarbij u gebruik kunt maken van de diverse stimuleringsregelingen en subsidies die de Nederlandse overheid kent.
Zo’n Goed Plan heeft zich toegelegd op het installeren van zonnepanelen, zonnecollectoren en het toepassen van LED verlichting zowel binnen als buiten uw bedrijf.
 
Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van de diverse stimuleringsmaatregelen en mogelijke subsidies. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Energie Investeringsaftrek. Door gebruik te maken van deze regeling biedt uw investering dubbel voordeel: uw energiekosten gaan en omlaag én u betaalt minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. Naast al deze financiële voordelen komen ook nog eens andere voordelen zoals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), verlaging van de CO2 uitstoot en een duurzame uitstraling naar uw klanten.
 
Zo’n Goed Plan komt graag met u in contact en bij u op uw bedrijf op bezoek om samen met u de opties door te nemen en uw besparingen te berekenen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES