Het Vier Stappen Plan

Stap 1 

 
Na een eerste contact maken wij een afspraak met u voor het uitvoeren van een zogenaamde werkopname. Deze werkopname vindt plaats bij u thuis, zodat onze adviseur zich een goed beeld kan vormen van uw situatie. De werkopname duurt over het algemeen niet langer dan 1,5 uur.
 

Stap 2

 
Zodra onze adviseur alle gegevens heeft, gebruikt hij de speciaal door ons ontwikkelde rekentool om deze gegevens te verwerken. Ter plekke worden onder andere een offerte, exploitatieberekening en materiaallijst uitgeprint. Veelal krijgt u de informatie binnen 2 werkdagen toegestuurd per de mail. De werkopname kost u niets en de offerte is vrijblijvend.

Stap 3

Indien u ons opdracht geeft, stellen wij de netwerkbeheerder op de hoogte van het feit dat u zonnepanelen gaat plaatsen. De netwerkbeheerder maakt indien nodig een afspraak met u voor het plaatsen van een nieuwe meter in uw meterkast. Op deze manier kunt u precies meten hoeveel stroom er teruggeleverd wordt aan het net. Deze nieuwe meter wordt kosteloos aan u verstrekt. U dient wel zelf uw stroomleverancier op de hoogte te stellen, aangezien u hier vaak een klantnummer voor nodig heeft.  Wanneer dit geregeld is zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn en nemen we contact met u op om een datum van plaatsing vast  te stellen. Meestal duurt het plaatsen van de panelen niet langer dan één dag. De installatie van de zonnepanelen wordt uitgevoerd door onze eigen VCA gecertificeerde medewerkers, waarbij de regels van de ARBO nauw worden nageleefd.
 

Stap 4 

Na de plaatsing en controle ontvangt u van ons een map met documenten, waaronder een oplevercertificaat met onder andere de ingangsdatum van de garantie op uw panelen. Via de onderstaande knoppen kunt u een gefingeerd voorbeeld van een overzicht en een oplevercertificaat downloaden.
 
 
Download  voorbeeld overzicht
 
 
 
 
Download  voorbeeld oplevercertificaat
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES