Energiebesparing

Zo'n Goed Plan heeft een breed scala aan producten waarmee u enerzijds uw eigen energie kunt opwekken anderzijds het gebruik ervan kan verlagen. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden.
 
Zonnepanelen
Zonnepanelen wekken electriciteit op. Deze elektriciteit wordt óf direct gebruikt  óf indien er een overschot is teruggeleverd aan het net. Op deze manier bespaart u op de hoeveelheid elektriciteit die u van uw energieleverancier afneemt. Afhankelijk van de beschikbare oppervlakte wordt het aantal panelen en het vermogen daarvan veelal afgestemd op uw jaarlijks elektriciteitsverbruik. Daarnaast levert u ook nog een bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Een overzicht van de producten die Zo'n Goed Plan momenteel voert treft u aan op de pagina onze producten.
 
LED verlichting
Natuurlijk kunt u op meerdere manieren energie besparen. Dit doet u niet alleen door opwekking van energie met behulp van zonlicht, maar ook door het verbruik van uw energie te verlagen. LED verlichting is een ultiem voorbeeld van zo’n verbruiksreducerend middel. Met deze vorm van verlichting bespaart u wel tot 80% van uw verbruik. Geïnteresseerd? Hier vindt u alle informatie over LED verlichting!
 
KlikAanKlikUit
Ook interessant zijn de zogenaamede KlkAanKlikUit systemen. Hiermee kunt u uw verlichting, apparatuur en zonwering geheel draadloos bedienen. Zo’n Goed Plan heeft vele soorten ontvangers en zenders beschikbaar. U kunt alles over deze systemen lezen op onze speciale pagina over KlikAanKlikUit systemen.
 
Zonneboilers
Naast het opwekken van elektriciteit, heeft u ook de mogelijkheid om te voorzien in uw warmwatervoorziening. Alles wat u altijd al had willen weten hierover vind u op onze pagina over zonneboiler systemen
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES