Agrarisch bedrijf en zonne energie

Agrarische bedrijven hebben over het algemeen veel behoefte aan stroom. Vaak is er veel dakoppervlakte aanwezig om panelen te installeren. Dit maakt dat het plaatsen van zonnepanelen een zeer rendabele investering is. Daarnaast wordt verwacht dat de energiebehoefte van agrarische bedrijven zal toenemen en de energieprijs zal blijven stijgen. Hiermee wordt zonne-energie steeds aantrekkelijker.
 
Zo’n Goed Plan kan u bij de beslissing om van zonne-energie te gaan gebruiken van een weldoordacht advies voorzien en heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen.  Door onze manier van werken, ervaring  en de gebruikte materialen zorgen wij ervoor dat de montage tijd van de panelen minimaal is. Ook zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk stress ontstaat voor uw dieren, indien wij op een stal zonnepanelen plaatsen.
 
Tevens zijn wij in staat met onze gecertificeerde partner Weever uw asbest daken te saneren, zodat u twee vliegen in één klap slaat.  Daarnaast draagt u op deze manier nog een keer extra bij aan de verbetering van ons leef milieu.
 
Natuurlijk zijn wij ook goed op de hoogte van de diverse financiële regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Om een goed beeld te verkrijgen van uw persoonlijke situatie voeren wij altijd ter plekke een vrijblijvende werkopname uit., waarna wij u binnen 3 werkdagen een op uw situatie toegesneden offerte  kunnen uitbrengen.
 
Voor een afspraak of nadere informatie kunt u ons bellen of bereiken via het contactformulier.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES