Project Snijder Filtertechniek

Een gebouw, waarbij direct bij aanvang van de bouw bekend was dat er zonnepanelen geplaatst zouden worden. R&S techniek heeft al het installatiewerk voor zijn rekening genomen. Het bedrijfsonderdeel Zo'n Goed Plan de installatie van de zonnepanelen. Vanwege de koude weersomstandigheden zijn er extra maatregelen getroffen om het dak niet te beschadigen.
 
 
In eerste instantie is begonnen met de werkzaamheden binnen in het pand. Hier ziet u de omvormer die geplaatst is. Tevens zijn op de eerste dag alle ballasttegels en panelen met een hijskraan naar boven gebracht. Gezien het niveau van de windkracht was het niet verantwoord om te starten met het plaatsen van de zonnenpanelen.
 
 
 
 
De volgende dag is begonnen met het plaatsen van de panelen. Tevens ziet u hier de looplijn die voor de veiligheid van de monteurs wordt gebruikt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nog steeds koud, echter de werkzaamheden vorderen gestaag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De laatste panelen worden gelegd. Alhoewel nog wel koud, de weersomstandigheden werden langzamerhand beter. Inmiddels draaien de panelen volop en draagt Snijder Filtertechnek bij aan een beter milieu, waarbij tevens op de bedrijfskosten wordt bespaard.
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar overzicht
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES