Project eengezinswoning

Via onderstaande foto's krijgt u een beeld hoe het project verloopt vanaf werkopname tot aan het in gebruik nemen van uw "energie-centrale".
 
Tijdens de werkopname wordt een foto van het dak gemaakt. Veelal ook foto's van de meterkast en de mogelijke toevoer naar de meterkast. Met u wordt onder andere overlegd hoe de panelen op het dak te plaatsen. Landscape en portrait plaatsen behoren tot de mogelijkheden. In dit voorbeeld zullen de panelen op een landscape manier worden aangebracht.
 
 
 
Zodra u opdracht geeft wordt het "legplan" ingetekend op de foto. U krijgt nu een beeld hoe is afgesproken dat de panelen worden geplaatst. Op dit moment kunt u de opstelling nog veranderen. Op basis van dit legplan weten wij exact hoeveel van welke soort bevestigings materiaal wij nodig hebben en weten de monteurs hoe de panelen straks plaatst moeten worden.
 
 
 
Hier ziet u hoe de haken keurig onder de pannen vallen. Hier worden later de rails op gemonteerd waar vervolgens de zonnepanelen aan bevestigd worden.
 
 
 
 
 
 
 
 
De eerste rijen panelen zijn bevestigd. De panelen zijn geplaatst in landscape opstelling. De draad die u ziet, komt vanaf uw paneel en wordt met andere draden verbonden om tenslotte uit te komen bij de omvormer.
 
 
 
 
 
 
Het uiteindelijke resultaat. Uw "zonne-energie centrale" klaar voor in gebruik name. Het opbouwen van een steiger, het plaatsen van de panelen en het aanlsuiten van de omvormer neemt  normaal gesproken 1 dag in beslag.  
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar overzicht
 
 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.


'Fam. v.d. Vlist: Jullie hadden een opbrengst van 4930 KwH voorspelt. In werkelijkheid is het 6340 kwh geworden!''

LEES ALLE REFERENTIES